Buskrydder, brændekløver & motorsave Odense

Oplev vores store udvalg af buskryddere, brændekløvere og motorsave af kvalitetsmærker, i vores butik nær Odense.

65 95 20 30

Alt til skov, have og park

Vi er den foretrukne leverandør af skov-, have- og parkmaskiner på hele Fyn – og i særdeleshed i Odense og omegn. I vores brede sortiment findes bl.a. markedets førende brændekløvere, buskryddere og motorsave i Odense. Vi har eget værksted og tilhørende butik i Marslev.

Læs mere om tre af vores kerneprodukter herunder. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os – og endelig kan du også få fat i os ved at udfylde kontaktformularen herunder, så tager vi fat i dig hurtigst muligt.

Brændekløvere fra Odense – samme arbejde på den halve tid!

Køb en brændekløver i Odense. Vi rådgiver dig om, hvilken model der passer bedst til dine opgaver. En god brændekløver kan virkelig spare dig for meget tid, når den på kraftfuld vis tygger sig igennem alle træsorter. Se det store udvalg i vores butik i Odense.

Motorsave fra Odense – saver gennem træ som var det smør

Motorsave fås i mange størrelser og modeller. Hos VMM Service ved Odense får du rådgivning i, hvilken motorsav der passer til dit behov. Se udvalget af vores kvalitetsmotorsave i Odense, Marslev i vores butik. Besøg VMM Service.

Find blandt andet modeller fra Echo og Makita. Få rådgivning i valg af kædesav fra vores dygtige personale, som har stor viden inden for både udvælgelse, anvendelse og kvalitet hos de enkelte brands og modeller.

Brug en buskrydder i Odense – effektiv rydning af krattet

Med en buskrydder har du de bedste forudsætninger for at klare opgaven hurtigt og professionelt. Med den model, får du hurtigt klaret opgaven med at rydde buskads, mm. Lad os vejlede dig i valg af både brand og model, så du kommer hjem med en maskine, der passer til brug.

Køb en buskrydder i Odense hos VMM Service – vi hjælper dig med at vælge din nye favorit kollega i kampen mod vildnisset. Ring på telefon: +45 69 69 20 16 , skriv en mail til vmmservice@mail.dk, eller udfyld kontaktformularne, for at komme i kontakt med os.

Kontakt os

 

Motorsav i hånden på mand

Find din brændekløver, buskrydder eller motorsave i Odense

Vi har adskillige kvalitetsmærker, som du kan se et udsnit af nedenfor. Hvis du står og er i tvivl om hvilket produkt der passer til dig – så skal du endelig ikke tøve med at spørge os, eller en af vores medarbejdere i vores butik.

Med vores store viden inden for alle typer af havemaskiner, kan du være sikker på at få kyndig vejledning i både valg og brug af maskiner, som kædesave og buskryddere. Lad os høre fra dig, når du behøver rådgivning eller service til dine haveredskaber, nær Odense.

Vi kan hjælpe med alle typer af havemaskiner

Som fagfolk, kan vi hjælpe med både køb og reparation af forskellige typer af havemaskiner. Derfor kan du også med fordel bruge os som din rådgiver, når du skal udvide eller fornye dit nuværende udvalg af redskaber.

Vi arbejder hver dag med at reparere både mindre og større maskiner, herunder havetraktorer, som vi ligeledes kan vejlede i, hvis du er på udkig efter en ny. Kom forbi og oplev vores udvalg i butikken nær Odense.

Se havetraktor
Sidebar

Vi er stolte leverandører af

Kontakt os for råd og
vejledning eller et tilbud

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig, hurtigst muligt.

Vi kan hjælpe inden for en lang række forskellige brancher

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os