Buskrydder, brændekløver & motorsave Odense

Stort udvalg af kvalitetsmærker

65 95 20 30

Alt til skov, have og park

Vi er den foretrukne leverandør af skov-, have- og parkmaskiner på hele Fyns – og i særdeleshed i Odense og omegn. I vores brede sortiment finder bl.a. markedets førende brændekløvere, buskryddere og motorsave i Odense. Vi har eget værksted og tilhørende butik i Marslev.

Læs mere om tre af vores kerneprodukter herunder. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os – og endelig kan du også få fat i os ved at udfylde kontaktformularen herunder, så tager vi fat i dig hurtigst muligt.

Brændekløvere fra Odense – samme arbejde på den halve tid!

Køb en brændekløver i Odense. Vi rådgiver dig om, hvilken model der passer bedst til dine opgaver. En god brændekløver kan virkelig spare dig for meget tid, når den på kraftfuld vis tygger sig igennem alle træsorter. Se det store udvalg i vores butik i Odense.

Motorsave fra Odense – saver gennem træ som var det smør

Motorsave fås i mange størrelser og modeller. Hos VMM Service ved Odense får du rådgivning i, hvilken motorsav der passer til dit behov. Se udvalget af vores kvalitets motorsave i Odense, Marslev i vores butik. Besøg VMM Service.

Brug en buskrydder i Odense – effektiv rydning af krattet

Med en buskrydder har du de bedste forudsætninger for at klare opgaven hurtigt og professionelt. Køb en buskrydder i Odense hos VMM Service – vi hjælper dig med at vælge din nye favorit kollega i kampen mod vildnisset.

Find din brændekløver, buskrydder eller motorsave i Odense

Vi har adskillige kvalitetsmærker som du kan se et udsnit af nedenfor. Hvis du står og er i tvivl om hvilket produkt der passer til dig – så skal du endelig ikke tøve med at spørge os, eller en af vores medarbejdere i vores butik.

Sidebar

Vi er stolte leverandører af

Kontakt os for råd og
vejledning eller et tilbud

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig, hurtigst muligt.

Vi kan hjælpe inden for en lang række forskellige brancher

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os