Salg af landbrugsmaskiner

Hos VMM Service sælger vi landbrugsmaskiner og tilbyder service og reparation af en lang række maskiner, som parkmaskiner, biler, lastbiler, havemaskiner m.fl., til vores kunder i Odense og på resten af Fyn.

65 95 20 30

Landbrugsmaskiner i Odense

VMM Service tilbyder salg, service og rådgivning omkring landbrugsmaskiner i Odense. Mangler du en maskine eller har du brug for råd og vejledning omkring valg af traktor, mejetærsker eller andre maskiner, så kontakt os.

Kig forbi vores butik i Marslev tæt på Odense eller ring til os, vi er altid klar til at hjælpe. Vi kan også kontakte dig ved førstkommende lejlighed, hvis du udfylder formularen herunder.

Altid professionel service

Vi fremstiller og tilpasser landbrugsmaskiner og tilbehør efter kundens ønske. Vores professionelle medarbejdere har mange års erfaring med at hjælpe kunder med at få det optimale ud af deres landbrugsmaskiner.

Du kan derfor trygt stole på at få en maskine, der yder det optimale, når du henvender dig til os.

Reservedele til landbrugsmaskiner

Står du og mangler en reservedel til en af dine maskiner, så kan vi også hjælpe. I vores butik beliggende tæt på Odense har vi altid et godt udvalg af reservedele til diverse landbrugsmaskiner. Har du derfor en specifik forespørgsel eller spørgsmål til reparationer eller service, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ring på 65 95 20 30 og få et uforpligtende tilbud på landbrugsmaskiner eller reservedele, eller udfyld vores kontaktformular, som du finder nederst på siden.

Kontakt os

 

Maskiner til flere formål

Hvad end formålet er, har vi maskiner til ethvert formål. Vi tilbyder nemlig både havemaskiner, som havetraktorer og buskryddere, men også større landbrugsmaskiner og vores egne hydraulikslanger.

Leder du efter en bestemt maskine, eller har du brug for rådgivning i valg af model og brand, så kom forbi vores butik på Mejerivejen i Marslev, nær Odense.

Sidebar

Vi er stolte leverandører af

Kontakt os for råd og
vejledning eller et tilbud

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig, hurtigst muligt.

Vi kan hjælpe inden for en lang række forskellige brancher

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os