Havetraktor og gårdrive Odense i rød

Havetraktor Odense

Find en havetraktor i Odense, som passer til dine behov. Hos VMM Service kan vi tilbyde rågivning i køb af havemaskiner, men også service og reparation heraf.

65 95 20 30

Køb gårdrive og havetraktor nær Odense!

VMM Service tilbyder salg af gårdrive og havetraktor ved Odense. Vi fører et bredt sortiment fra alle de mest anerkendte leverandører. Vi har et skarpt fokus på kvalitet, hvorfor du kan være sikker på, at alle vores maskiner har en lang levetid.

Når du henvender dig hos os, er det lige meget hvilket mærke du har brug for. Vi rådgiver dig til den rigtige model så du kommer hjem med det rette. Så står du og mangler en havetraktor nær Odense, kommer du bare forbi vores butik i dag!

Se alle vores maskiner i butikken

Vi står altid klar til at hjælpe dig i butikken, hvis du har brug for vejledning om havetraktorer eller ønsker at se på en rive til en traktor. Vi forhandler en længere række af kvalitetsmærker, herunder:

  • Ariens
  • Cub Cadet
  • Honda

Besøg vores butik i Marslev ved Odense og se og hør om de forskellige modeller – eller udfyld nedenstående kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Rådgivning fra erfarne fagfolk

VMM Service har eksisteret i næsten 30 år, og vi har stor erfaring inden for maskiner og udstyr til park og landbrug. Derfor kan du bruge os som din sparringspartner, når dine maskiner ikke virker, hertil kan vi tilbyde reparation, men vi kan også vejlede i køb af nye produkter.

Find flere typer af maskiner i vores butik i Marslev, Odense, hvor vi kan vejlede om køb af både havetraktorer, gårdriver, buskryddere, brændekløvere, motorsave  og mere. Vi tilbyder høj kundeservice og skræddersyede specialløsninger.

Find vej til os

 

Find din havetraktor nær Odense!

Har du brug for en havetraktor nær Odense? Til en mindre græsplæne eller en større park? VMM Service har et stort udvalg af forskellige maskiner og haveredskaber til at vedligeholde store og små udendørsarealer. Vi har mange forskellige modeller til alle størrelser af haver og parker. Vi kan desuden tilbyde kompetent rådgivning ud fra dit behov, så du får en maskine, der passer optimalt til de givne arbejdsopgaver.

Hør mere om vores udvalg, hvis du leder efter traktorer, gårdriver eller andre maskiner på telefon 65 95 20 30.

Få fat på en gårdrive i dag!

Find en gårdrive, der gør arbejdet let som en leg og få en gårdsplads eller park, der er nyrevet. Med en rive monteret på traktoren kan du nemt og hurtigt rive gårdspladser og indkørsler, så de fremstår flotte og jævne. Når først du har prøvet en effektiv gårdrive, kan du ikke forstå, hvordan du kunne klare dig uden. I butikken kan vi hjælpe og vejlede dig om traktorredskaberne, og du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk.

Hør mere om vores gårdriver og traktorredskaber på telefon 65 95 20 30 eller via mail: vmmservice@mail.dk, besøg vores butik i Marslev nær Odense, eller udfyld kontaktformularen, og bliv kontaktet.

Service på din havetraktor i Odense

Behøver du blot service på din havetraktor i Odense, eller behøver du en reparation af dele på din gårdriver, kan vi også hjælpe med dette. Med stor viden inden for en lang række maskiner, påtager vi os også gerne opgaven med at tage et kig på din maskine.

Lad os være din ekspert i havetraktorer, gårdriver og plæneklippere.

Reparation af havemaskiner
Sidebar

Vi er stolte leverandører af

Kontakt os for råd og
vejledning eller et tilbud

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig, hurtigst muligt.

Vi kan hjælpe inden for en lang række forskellige brancher

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os