Smedearbejde Odense

Professionelt smedearbejde i Odense. Vi har en afdeling med mange års erfaring. Kontakt vores smedeafdeling i dag!

65 95 20 30

Din smed i Odense

Vores smedeafdeling tilbyder smedearbejde i Odense og omegn, samt på resten af Fyn. Ring eller kom gerne forbi og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular, så ringer vi dig op ved førstkommende lejlighed. Vores smede er dygtige og sørger for at løse din opgave, som du ønsker det.

Lad os hjælpe dig med blandt andet:

  • Svejsning og slibning
  • Klip, buk og afkortning
  • Kantpresning
  • Plade- og profilvalsning

Vi kan hjælpe med små og store opgaver

Vores viden og kunnen spænder bredt, hvorfor vi kan være din ekspert på området, når der er brug for hjælp til smedearbejde i Odense og omegn. Vi påtager os både mindre og større opgaver inden for smedeopgaver. Derfor kan vi helt sikkert også hjælpe med dit projekt.

Vil du høre mere om mulighederne hos vores smede, kan du med fordel tage kontakt til os i dag. Sammen finder vi en god løsning, der vil imødekomme dine behov og ønsker. Dette gælder både for almindelige opgaver, men også for specialløsninger.

Dygtige smede til smedearbejde i Odense

Ring og få et uforpligtende tilbud på smedearbejde i Odense på telefon 65 95 20 30. Vi følger også op, hvis du sender os en mail omkring din henvendelse, på mail: vmmservice@mail.dk, eller udfylder nedenstående kontaktformular.

Kontakt os

 

Kvalitetsbevidst smed nær dig!

Selvom vi er en mindre virksomhed, så har vi stadig mange kompetencer – og dermed også mange års erfaring! Vi har 30 års erfaring og ekspertise inden for vores fagområder.

Vi løser opgaver inden for reparation af alle former for landbrugsmaskiner og havemaskiner. Derudover har vi også en bred kompetence liste inden for biler, hydraulik og entreprenørmaskiner. Så lige meget i hvilket omfang du har brug for hjælp til når det kommer til smedeopgaver, så står vi klar til at hjælpe dig med smedearbejde i Odense.

Sidebar

Vi er stolte leverandører af

Kontakt os for råd og
vejledning eller et tilbud

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig, hurtigst muligt.

Vi kan hjælpe inden for en lang række forskellige brancher

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os