Reparation havemaskine & Hydraulik Odense

65 95 20 30

Alt i reparation af havemaskine Odense & Fyn

Værkstedet klarer de fleste opgaver og reparation af havemaskine i Odense og på hele Fyn. Både reparation og service af havemaskiner, parkmaskiner, biler, lastbiler, traktorer og alle slags landbrugsmaskiner. Udover service og reparation af havemaskiner i Odense har vi et særligt ekspertiseområde inden for hydraulik og hydraulikslanger Odense.

Speciale i hydraulik

Værkstedets speciale er hydraulik i Odense og til resten af Fyn. Står du i en situation, hvor du skal bruge eksperter inden for hydraulik, så kom forbi vores værksted i Marslev, lige uden for Odense.

Hydraulikslanger fra eget værksted

Vores eksperter i hydraulikslanger ved Odense. Vi fremstiller slangerne på eget værksted. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt reservedelen er til at få eller ej.

Kontakt værkstedet, hvis du mangler maskinservice, på telefon 65 95 20 30.

Få tilbud på hydraulikslanger & hydraulik Odense

Har du spørgsmål, eller ønsker du et tilbud på havemaskiner eller hydraulik? Ring til os eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Eftersyn og reparation af havemaskiner

På vores værksted udfører vi eftersyn, vedligeholdelse og service på havemaskiner af alle mærker og modeller. Med et serviceeftersyn forlænger du levetiden på maskinen. Vores erfarne folk står klar til at hjælpe dig og sørger for en professionel service af din parkmaskine.

Mobilt værksted

Er maskinen svær at flytte eller defekt i marken kommer det mobile værksted til maskinen. Vi dækker hele Fyn. Servicevognen er indrettet så reparation havemaskiner i Odense og på Fyn kan udføres på stedet.

Værksted siden 1992

Vi har næsten 30 års ekspertise inden for havemaskiner og entreprenørmaskiner, siden vi startede vores maskinværksted i 1992. Vi tilbyder specialløsninger og udfører reparationer på små og store maskiner på hele Fyn. VMM Service har både et kørende værksted, som kan fragtes ud til maskinen, og et almindeligt værksted i Marslev.

Sidebar

Vi er stolte leverandører af

Kontakt os for råd og
vejledning eller et tilbud

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig, hurtigst muligt.

Vi kan hjælpe inden for en lang række forskellige brancher

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os