Vores værksted

Besøg vores værksted i Marslev nær Odense, når du skal have repareret forskellige typer af maskiner til havebrug, lavet smedearbejde eller have fikset hydraulik.

65 95 20 30

Alt i reparation af havemaskine Odense & Fyn

Værkstedet klarer de fleste opgaver og reparation af havemaskine i Odense og på hele Fyn. Både service af havemaskiner, parkmaskiner, biler, lastbiler, traktorer og alle slags landbrugsmaskiner. Udover dette har vi et særligt ekspertiseområde inden for hydraulik og hydraulikslanger Odense.

Speciale i hydrauliske løsninger

Vores værksted har speciale i hydrauliske løsninger i Odense og til resten af Fyn. Står du i en situation, hvor du skal bruge eksperter inden for området, så kom forbi vores værksted i Marslev, lige uden for Odense. Her kan vi hjælpe med forskellige reparationer, service og eftersyn.

Vi fremstiller også selv vores slanger, så har du brug for reservedele, er du velkommen til at tage kontakt til os. Kontakt værkstedet, hvis du mangler maskinservice, på telefon 65 95 20 30.

Hydraulik i Odense

 

Eftersyn og reparation af havemaskiner på vores værksted

På vores værksted udfører vi desuden eftersyn, vedligeholdelse og service på havemaskiner af alle mærker og modeller. Med et serviceeftersyn forlænger du levetiden på maskinen. Vores erfarne folk står klar til at hjælpe dig og sørger for en professionel service af din parkmaskine.

Vi hjælper også gerne, hvis du er på udkig efter en ny model, da vi i vores butik også sælger alle de bedste mærker. Vores sortiment dækker over en længere række af maskiner, som buskryddere, motorsave og lignende maskiner, samt forskellige havemaskiner, som nævnt ovenfor.

Mobilt værksted

Er maskinen svær at flytte eller defekt i marken, kommer det mobile værksted til maskinen. Vi dækker hele Fyn. Servicevognen er indrettet, så enhver reparation i Odense og på resten af Fyn kan udføres på stedet.

Skal du have fat i vores mobile værksted, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os, enten på telefon: 65 95 20 30, via mail: vmmservice@mail.dk, eller ved at udfylde vores kontaktformular, som findes nedenfor.

Værksted siden 1992

Vi har næsten 30 års ekspertise inden for havemaskiner og entreprenørmaskiner, siden vi startede vores maskinværksted i 1992. Vi tilbyder specialløsninger og udfører reparationer på små og store maskiner på hele Fyn. VMM Service har både et kørende værksted, som kan fragtes ud til maskinen, og et almindeligt værksted i Marslev.

Find vej
Sidebar

Vi er stolte leverandører af

Kontakt os for råd og
vejledning eller et tilbud

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig, hurtigst muligt.

Vi kan hjælpe inden for en lang række forskellige brancher

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os