Havemaskiner og parkmaskiner

65 95 20 30

Nye og brugte have og parkmaskiner Odense

Vi sælger have- og parkmaskiner i Odense til brug af både private og erhvervskunder. Her finder du et stort udvalg af flere forskellige mærker, maskiner og redskaber. Vi kan både vejlede sig i mørke, type og størrelse, alt efter hvad du behøver en havemaskine til. Læs mere herom nedenfor.

Vores værksted kan ligeledes hjælpe med reparation af alle typer parkmaskiner og havemaskiner. Find også ekspertise i biler, lastbiler og alle slags landbrugsmaskiner.

Vi fører et stort program af skov-, have og parkmaskiner på Fyn.

Se udvalget af have og parkmaskiner i vores butik

Besøg vores butik, eller kontakt os for nærmere info. Du er velkommen til at ringe, skrive eller udfylde nedenstående kontaktformular, alt efter hvad der passer dig bedst. Vi står altid klar til at hjælpe dig med vores park og havemaskiner i Odense!

Har du brug for en god havetraktor eller gårdrive, kan vi hjælpe med både valg og levering.

Find vej

 

Leverandører af Jonsered have og parkmaskiner Odense

Jonsered er kendt for kvalitet i et bredt sortiment, der omfatter motorsave, buskryddere, trimmere, hækkeklippere, løvblæsere, frontridere, plæneklippere, fræsere, sneslynger, beklædning og værktøj. Vi har, hos VMM Service, et bredt udvalg af have- og parkmaskiner nær Odense, som du kan komme forbi og tage et kig på, men du er også velkommen til at ringe og forhøre dig om mærker og maskiner.

Vi er eksperter i have og parkmaskiner i Odense, hvorfor vi også er den rette ekspert at henvende sig til, hvis man søger gode maskiner til havebrug på Fyn. Med base lige øst for Odense, kan du hurtigt finde vores butik, men også vores værksted, hvori vi også kan tilbyde hjælp til og reparation af hydraulik.

Cub Cadet, MTD og Yardman havemaskiner

Cub Cadet, MTD, Yardman. Disse er alle solide mærker inden for græsslåmaskiner, som vi fører i butikken. Vi har desuden alle slags håndskubbere, selvkørende, maskiner, frontridere, zero-turn osv. Leder du efter en specifik havemaskine i Odense, så kom forbi vores forretning og se vores udvalg af have- og parkmaskiner.

Vi kan ikke bare tilbyde maskiner til haven og parker, men også redskaber til vedligeholdelse af hække, træer, buske og meget mere. Vi kan desuden tilbyde vores ekspertise, når det kommer til køb af landbrugsmaskiner.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde, kan du både finde mere information her på siden, men du kan også ringe til os på telefon 65 95 20 30, sende en mail på vmmservice@mail.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi hurtigst muligt tilbage på din henvendelse med et opklarende svar.

Find ECHO maskiner i Odense

ECHO er et særdeles populært brand, som både tilbyder kædesave, hækkeklippere, løvsugere & blæsere, busk- og græstrimmere samt Trimmowers. Derfor er det også helt sikkert et mærke, der er værd at kende, når man til daglig arbejder med have og parkmaskiner i Odense eller har en interesse i havearbejde.

Er du på udkig efter en ECHO havemaskine Odense, kan vi være behjælpelig med vejledning. Vi står altid klar til at give dig en hjælpende hånd med på vejen! Kom forbi vores butik i dag og se vores brede udvalg! Kontakt os gerne i forvejen, hvis du ønsker at se en specifik havemaskine.

Kontakt os
Sidebar

Vi er stolte leverandører af

Kontakt os for råd og
vejledning eller et tilbud

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig, hurtigst muligt.

Vi kan hjælpe inden for en lang række forskellige brancher

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os